Info over Zempire Camping

Zempire Camping staat voor jarenlang kampeerplezier. Alle producten worden onderworpen aan de zwaarste testen en zijn ontworpen door echte kampeerfanaten. 

Een kleine Zempire geschiedenis:

Zempire® is het kleine Nieuw-Zeelandse kampeerimperium gebouwd door het echtpaar Richard en Sophie Knauf. Vanaf een klein begin, toewijding aan slim ontwerp en "de laatste 10%" heeft dit Kiwi-bedrijf stilletjes een wereldwijde gemeenschap van toegewijde fans opgebouwd.

De spectaculaire maar vaak ruige bergen, bossen, stranden, rivieren en kusten van Nieuw-Zeeland zijn waar we onze ontwerpen op de proef stellen. Hier op de bodem van de wereld zijn de frisse zeebries, sterk UV-licht en soms wild (de lokale bevolking noemt het graag "verkwikkend") weer de perfecte proeftuin van de natuur. Als ze deze omstandigheden kunnen weerstaan, kunnen ze overal ter wereld gedijen.

Sterkte en duurzaamheid zijn essentieel voor elk geweldig buitenproduct, maar het is de toewijding aan design die Zempire® tot iets speciaals maakt. Alle Zempire®-producten zijn zorgvuldig geconstrueerd voor gebruiksgemak, verpakbaarheid en extra comfort. Elk detail wordt overwogen. Bovendien zien ze er geweldig uit en zijn ze leuk om te gebruiken.

Het zijn de kleine dingen die ertoe doen

Dan is er nog wat we graag “de laatste 10%” noemen. Dit zijn de ontwerpkenmerken die een product verheffen tot iets waar je je vrienden over wilt vertellen. Het kan de manier zijn waarop iets in razendsnelle tijd wordt ingepakt, gemakkelijk te pompen "geen argumenten" luchtframes om snel tenten op te zetten, of glow-in-the-dark ritstrekkers voor die badkamerbezoeken midden in de nacht. We testen voortdurend nieuwe ideeën en het is uw feedback die ons ertoe aanzet om nog beter te worden.

In de afgelopen 16 jaar is het Zempire®-team er trots op een wereldwijd netwerk van gelijkgestemde distributeurs te hebben opgebouwd en mensen over de hele wereld te hebben geïnspireerd om een ​​eenvoudigere manier van leven te verkennen, rond te zwerven en opnieuw contact te maken. Zempire® is nu een van de snelst groeiende campingmerken ter wereld en is te vinden in Nieuw-Zeeland, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Azië en Noord-Amerika.

Dus, ben je klaar om met ons mee te gaan in de buitenlucht? Bouw je eigen kleine imperium met ons assortiment producten die zijn ontworpen voor avonturiers.


NL001413965B12
EUROPAWEG 1
7903TD HOOGEVEEN
Nederland

0618799003

Webshop gemaakt met EasyWebshop